1a divisió

Convivència amb el risc

1a divisió. Convalescent de la derrota a Mestalla, el Madrid visita l'Estadi de la Ceràmica, on el Barça i l'Atlético ja s'han deixat punts aquesta temporada. “No ens hi juguem la lliga”, assegura Zidane

La lliga del Madrid passa pel País Valencià. Després d'encaixar la segona derrota de la temporada dimecres a Mestalla, el líder torna a la costa mediterrània per gestionar un dels esculls més complicats que li queden en la cursa pel títol, ara ja sense un matalàs confortable i en un camp, l'Estadi de la Ceràmica, on el Barça ja es va deixar dos punts fa no gaire i on el mateix Madrid va caure la temporada passada, amb un gol de Roberto Soldado, que ha confirmat que esperen “amb el ganivet entre les dents” l'equip de Zidane.

“Serà més complicat encara, sabem que tenim un rival molt potent, molt ben organitzat defensivament, amb un bloc que defensa bé, però és positiu tenir l'oportunitat de jugar després del que va passar dimecres”, va analitzar Zizou, que, amb el seu to habitual, ni va lamentar la derrota de Mestalla ni tampoc va voler afegir dramatisme a aquesta fase de la temporada. “Dimecres vam perdre una oportunitat de sumar i ja està, no cal donar-hi més voltes i, sincerament, no crec que ens juguem la lliga a Vila-real, les coses no canviaran fins al final... en el futbol mai saps què pot passar”, va explicar el marsellès, que no va voler aclarir si apostarà per la BBC des de l'inici per primera vegada des del retorn de Bale. “Gareth està bé, al cent per cent. Ja són uns quants dies que s'entrena al màxim amb nosaltres i físicament està recuperat”, va dir sobre el gal·lès, que va reaparèixer –i marcar– contra l'Espanyol i va jugar la mitja hora final a València.

El Vila-real, descansat

El conjunt groguet acaba de jugar els setzens de final de l'Europa League, però la contundent derrota en l'anada (4-0) va permetre a Fran Escribà fer rotacions en la tornada a Roma i, tot i el contratemps de Nicola Sansone, que no arriba al partit d'aquest vespre, podrà disposar del seu onze més habitual i sense un gran desgast. “El Madrid és el líder i és el favorit”, va exclamar malgrat tot Escribà, rebaixant les expectatives després que l'Atlético es deixés tres punts i el Barça només aconseguís arrencar un empat in extremis aquest curs al rebatejat Estadi de la Ceràmica. “Com que tenim un equip sòlid físicament i contra els grans sempre has de defensar, potser ens sentim una mica més còmodes que contra rivals que ens cedeixen el domini, però contra el Madrid intentarem mirar la porteria contrària de la millor manera possible”, va explicar el tècnic d'un Vila-real que sempre és jutge de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)