Internacional

El Chelsea infla el pit

FA Cup. Antonio Conte es permet alguna rotació i tot i això el seu equip acaba derrocant el Tottenham per un lloc en la final

La maquinària blue està ben greixada. Tot i la derrota a Old Trafford la setmana passada en la Premier, el Chelsea continua donant símptomes de fortalesa, ahir va ensenyar múscul competitiu tombant el Tottenham amb alguna rotació i es va garantir un lloc en la final de la copa.

Amb Diego Costa i Eden Hazard mirant-s'ho d'entrada des de la banqueta, el Chelsea va anar sempre com un rellotge, sense un futbol encisador, però responent puntualment a tots els intents del Tottenham. D'entrada, va començar posant el peu dret sobre Wembley amb una falta comesa sobre Pedro i que Willian va optimitzar fent entrar la pilota pel pal de Lloris.

Tot i l'aparent control del conjunt de l'oest de Londres, al davant tenia un contendent especialment afinat en el Tottenham, l'equip més en forma de la Premier. I els de Pochettino, amb l'onze de gala, van rebel·lar-se contra l'adversitat en dues ocasions i sempre amb Eriksen com a arquitecte. El danès –dinou assistències aquesta temporada– va trobar el cap de Harry Kane abans del descans i ja en la represa, quan el Chelsea havia replicat novament mitjançant Willian, aquesta vegada des del punt de penal, va trobar una nova passada directa al cor de l'àrea de Courtois, perquè ara fos Dele Alli qui mantingués el Tottenham en la semifinal.

Però si hi havia un dia en què el Chelsea tenia profunditat d'armari era ahir i la resposta de Conte va ser contundent, fent entrar Costa i Hazard primer i tot seguit incorporant al partit Cesc Fàbregas. Així, l'atac d'ira final va ser devastador i primer el mitjapunta belga amb un xut creuat i posteriorment Nemanja Matic, amb una canonada directa a l'escaire de Lloris, mantenen l'ambició del Chelsea de fer el doblet i un últim pelegrinatge a Wembley en l'agenda.

Semifinals
Chelsea - Tottenham
4 - 2
1-0 (5') Willian. 1-1 (18') Kane. 2-1 (43') Willian (p.). 2-2 (52') Alli. 3-2 (75') Hazard. 4-2 (80') Matic.
Arsenal - Manchester City
16 h (Tdp)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)