Internacional

Mertens enlaira el Nàpols

Serie A. Un solitari gol de l’atacant belga permet al conjunt de Sarri enllaçar el cinquè triomf consecutiu i mantenir el lideratge una jornada més

El Nàpols no falla i el somni d’aixecar l’scudetto gairebé tres dècades més tard es manté ben viu al sud d’Itàlia. Sense la copa i eliminats prematurament de la Champions, el conjunt partenopeu va reprendre el campionat després de l’aturada hivernal amb un triomf de prestigi a Bèrgam. Sense completar un partit excels, l’equip de Sarri va trencar la malastrugança contra l’Atalanta –el seu botxí en la competició del KO aquesta temporada– gràcies a la seva major efectivitat davant de porteria.

Superada una primera meitat de clar domini local, una bona maniobra de José Callejón, que pocs minuts abans havia fallat una clara ocasió, va permetre a Mertens superar el porter Berisha en l’un contra amb un subtil toc en el minut 65. Dotzè gol en la lliga per a l’internacional belga –acumulava nou jornades sense veure porteria– i cinquè triomf consecutiu per a un Nàpols en ratxa que va tornar a llançar un seriós avís a una Juve que, aquest vespre, rebrà a casa la visita del Genoa, a quatre punts del conjunt partenopeu.

Igualada al Meazza

L’Inter va enllaçar ahir la cinquena jornada sense vèncer, la qual cosa accentua la seva crisi de joc i resultats amb un insuficient empat contra el Roma que deixa els dos conjunts molt allunyats del lideratge. Matías Vecino, amb una rematada de cap a cinc minuts del final, va permetre als de Spaletti igualar el gol inicial d’El Shaarawy.

El Lazio goleja el Chievo, però perd Immobile

Cara i creu per al Lazio d’Inzaghi. L’equip romà, en una gran exhibició coral, va infligir un dur correctiu al Chievo amb una maneta incontestable. Luis Alberto, Milinko-Savic (2), Bastos i Nani van ser els golejadors, en un duel marcat per la lesió del seu golejador Ciro Immobile.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)