Internacional

Una resposta categòrica

Champions League. El Tottenham comença perdent 2-0 en el minut 9 al feu de la Juve, però amb una reacció impressionant agafa les regnes del partit i acaba obtenint un meritori empat

JUVENTUS 2 TOTTENHAM 2

JUVENTUS:Buffon, De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro, Khedira (Bentancur, 66’), Pjanic, Bernardeschi, Douglas Costa (Asamoah, 92’), Mandzukic (Sturaro, 76’) i Higuain.TOTTENHAM:Lloris, Aurier, Davinson Sanchez, Vertonghen, Ben Davies, Dier, Dembele, Eriksen (Wanyama, 92’), Dele Alli (Son, 83’), Lamela (Lucas Moura, 89’) i Kane.GOLS:T1-0 (2’) Higuaín. 2-0 (9’) Higuaín, de penal. 2-1 (35’) Kane. 2-2 (71’) Eriksen.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Grogues a Higuaín, Bentancur, Aurier i Ben Davies.

El Tottenham s’ha fet gran. El conjunt dirigit per Mauricio Pochettino ha anat demostrant en els últims temps trets de maduresa, amb bones actuacions en la Premier i també en aquesta edició de la Champions League, però la versió oferta ahir a l’Allianz Stadium de Torí va ser definitiva; és un equip fet. I és que davant d’un rival de l’envergadura del Juventus, sis vegades seguides campió d’Itàlia i actual subcampió d’Europa, els londinencs van fer una demostració d’enteresa, de creença en les seves conviccions, en la seva manera de jugar, i van acabar obtenint un meritori empat (2-2), en un partit que en el minut 9 perdien 2 a 0, per demostrar en un escenari potent que són un conjunt a tenir molt en compte.

I això que el Pipita Higuaín ho havia posat difícil amb un doblet tot just començar. Dues dianes, que van posar de manifest un dels punts que hauran de millorar els spurs per acabar de ser competitius a l’altíssim nivell, la fiabilitat defensiva. En el primer gol, l’ariet argentí –en fora de joc per poc– va rematar de volea a dins de l’àrea una falta frontal centrada per Pjanic; i el segon, el va fer transformant un penal comès de forma molt ingènua per Ben Davis sobre Bernardeschi. La llosa pesava molt, però els de Pochettino no es van atabalar. Eriksen i Dembele van agafar les regnes, el Tottenham va instal·lar-se a camp d’uns bianconeri, extremadament replegats, molt a prop de la seva àrea, i va començar a tocar i a generar ocasions sobre la porteria de Buffon. El porter italià va desbaratar dues ocasions clares a Kane, que a la tercera no va perdonar per escurçar la distància.

Els spurs, doncs, dominaven una Juve que esperava per sortir al contraatac, però van estar a punt de tornar a fer una passa enrere per culpa de la seva fragilitat defensiva. Just abans del descans, Aurier va cometre un altre penal sobre Douglas Costa; aquest cop Higuaín el va estavellar al travesser.

No va canviar el guió en el segon acte i tots dos equips van continuar el seu paper. Finalment, Eriksen, amb un xut de falta, va empatar el duel per a un Tottenham que va endur-se un premi merescut. Wembley decidirà.

Vuitens de final
Anada
Juventus- Tottenham
2-2
Tornada: 7/3/18
Basilea- Man. City
0-4
Tornada: 7/3/18
Madrid- PSG
20.45 h (beIN)
Tornada: 6/3/18
Porto- Liverpool
20.45 h (beIN)
Tornada: 6/3/18
PROPERA SETMANA
Bayern- Besiktas
dt, 20.45 h
Tornada: 14/3/18
Chelsea- Barça
dt, 20.45 h
Tornada: 14/3/18
Sevilla- Man. United
dc, 20.45 h
Tornada: 13/3/18
Xhakhtar- Roma
dc, 20.45 h
Tornada: 13/3/18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)