Internacional

Triomf de prestigi a Berlín

Amistosos de seleccions. El Brasil més pràctic i resolutiu va superar per la mínima Alemanya (0-1) amb un solitari gol de Gabriel Jesús gràcies a una errada de Trapp

Triomf de prestigi del Brasil a l’estadi Olímpic de Berlín. Sense treure’s l’espina d’aquell històric 1-7 encaixat contra Alemanya en el mundial disputat a casa ara fa gairebé quatre anys però prenent-se una petita revenja d’aquella golejada, el combinat dirigit per Tite va sortir vencedor a la casa de la vigent campiona del món.

Traient el màxim profit de la seva efectivitat, la canarinha va aprofitar l’única arribada de què va disposar en la primera meitat. Caçant una centrada de Willian des de la banda, Gabriel Jesús –suma nou dianes en setze duels des del seu debut– va anotar l’únic gol del partit amb la col·laboració d’un Kevin Trapp que hauria pogut fer més en l’acció de l’únic gol del partit. Amb tot, Alemanya va buscar el gol de l’empat amb insistència després de la represa, però va acabar inclinant-se davant un rival pràctic i resolutiu, veient trencada d’aquesta manera els 22 partits que encadenava sense conèixer la derrota.

Itàlia tomba el mur

Amb una certa incertesa i de forma gairebé agònica, la selecció italiana va sumar un meritori empat a Wembley contra Anglaterra.

Tot i acumular el quart partit consecutiu sense guanyar, una diana de penal assenyalat pel col·legiat alemany Deniz Aytekin després de consultar el VAR va permetre a l’atacant Lorenzo Insigne superar el porter Jack Butland i igualar el gol inicial de Jamie Vardy en la primera meitat.

Així, el gol de l’hàbil extrem del Nàpols en el temps afegit va posar fi a una ratxa d’imbatibilitat dels pross que s’allargava fins als 624 minuts.

EFECTIVITAT

El Brasil va aprofitar l’única arribada de què va disposar en la primera meitat

LA DADA

22
partits
consecutius acumulava l’Alemanya de Low sense conèixer la derrota.

Kylian Mbappé estira França

La selecció dirigida per Didier Deschamps va rescabalar-se de la derrota davant de Colòmbia a costa de Rússia, l’amfitriona del mundial, a la qual va superar (1-3) liderada pel jove davanter del PSG, Kylian Mbappé. L’atacant de 19 anys, que ja llueix el dorsal 10 amb els bleus, va fer un doblet en què va exhibir condicions. També va tenir una actuació destacada el discutit Paul Pogba, que va assistir Mbappé en el primer gol i va marcar executant un fenomenal llançament de falta. Pels russos va anotar Fiodor Smolov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)