Internacional

Les Herbiers, el tercera finalista

Copa de França. En la semifinal en què es van enfrontar els dos equips de la categoria de bronze del futbol francès, els de Vendée surten vencedors

Dos equips enmig d’un somni van veure’s ahir les cares. Les Herbiers i Chambly, dos conjunts que juguen en la tercera categoria del futbol francès, que estan lluitant en la seva lliga per no baixar a quarta, van disputar-se a l’estadi de la Beaujoire –el feu del Nantes– un lloc en la final de la copa de França. Finalment va ser Les Herbiers, que va exercir de local, el vencedor i qui va segellar amb una victòria (2-0) la seva presència a l’Stade de France. Els de Vendée, doncs, continuen somiant, a costa d’un Chambly que li va tocar despertar-se. Tot plegat davant de 35.000 persones, una xifra rècord amb dos equips de tercera a França, que van veure com el duel es decantava entrada la primera part, quan Florian David, rematant una centrada de Bongongui, va fer avançar Les Herbiers. Els ahir locals van sentenciar en el tram final, amb suspens, ja que el VAR va trigar a validar el gol de Gboho, que va resoldre després de quedar-se sol davant del porter. D’aquesta manera, Les Herbiers segueix els passos del Nîmes (1996), el Calais (2000), l’Amiens (2001), el Quévilly (2012), que militant a tercera –en el cas del Calais, a quarta– van jugar la final. El PSG o el Caen serà el contrincant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)