Internacional

Wenger i l’adeu perfecte

Europa League. El tècnic alsacià reconeix que seria “bonic” deixar la banqueta de l’Arsenal aixecant un títol europeu que l’obliga a vèncer un Atlético al qual col·loca l’etiqueta de favorit

Podria ser l’últim i alhora el primer. El darrer títol d’Arsène Wenger a la banqueta de l’Arsenal i el primer crit a escala continental d’un entrenador que ha fet història al nord de Londres, però sense haver aconseguit regnar a Europa. Se li va resistir en la final de la Champions del 2006, i ara ho intentarà per última vegada en l’Europa League, en què l’Atlético de Madrid serà el seu darrer escull abans de la final de Lió. “Marxar amb aquest títol seria bonic, però el futbol és concret i només em vull centrar en l’Atlético, que és favorit. Només m’interessa fer un bon partit”, reconeixia ahir l’alsacià, que enfrontarà les seves idees, sempre propenses a la iniciativa, a la llibreta més rígida de Diego Simeone. “Admiro Wenger i haurem de ser molt valents si volem jugar la final”, va dir el Cholo.

Semifinal
Anada
Arsenal - Atlético
21.05 h (beIN)
Marsella - RB Salzburg
21.05 h (beIN)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)