1a divisió

Els tresors del València

1a divisió. El club valencianista aspira a retenir dos dels seus futbolistes més cobejats, Rodrigo i Guedes. L’hispanobrasiler vol continuar; el portuguès, propietat del PSG, diu que tot es resoldrà després del mundial

El València jugarà a la Champions el curs que ve i per competir-hi necessita els seus millors futbolistes. Dos d’aquests, Rodrigo Moreno i Gonçalo Guedes, viuen en els darrers dies inundats pels rumors, i el club valencianista, això sí, ja va manifestar que el seu interès és mantenir-los.

Els dos casos, però, són molt diferents. Rodrigo, que ha fet 16 dianes en la lliga i és un jugador cobejat, té una clàusula de 120 milions d’euros i no té la intenció de marxar. “La meva idea és continuar al València. Hem fet una gran temporada i tenim un repte important amb la Champions. Em sento important i estic molt content”, va assegurar ahir el davanter hispanobrasiler de 27 anys. Com Rodrigo, també Guedes jugarà el mundial, però no és clar si tornarà al València quan l’acabi. I és que el portuguès és propietat del PSG, i l’entitat valencianista s’hauria de posar d’acord amb la parisenca. En aquest sentit, el jugador de 21 anys no va voler parlar ahir sobre aquest tema i va explicar que tot quedarà resolt després de la disputa de la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)