Internacional

Brasil també ensopega malgrat el golàs de Coutinho (1-1)

Grup E. Un gol en un córner a l’inici de la segona part premia el bon plantejaments de Suïssa

• Coutinho es treu un xut magistral per fer el gol de Brasil avui contra Suïssa REUTERS.
  • VÍDEO: El resum del Brasil-Suïssa

Brasil se sumat als favorits que han arrencat amb un mal resultat en oferir una pobre imatge i no passar de l’1-1 contra Suïssa, malgrat el golàs del blaugrana Coutinho.

Brasil s’ha trobat un rival molt més incòmode del previst. Paulinho ha tingut la primera ocasió i un altre blaugrana ha estat l’encarregat d’encetar el marcador en el minut 20 quan Coutinho ha controlat una pilota a la frontal, a tocat del lateral de l’àrea. El menut davanter ha buscat el centre i s’ha tret una rosca tan impressionant com imparable. Un golàs.

El recurs de Coutinho ha donat aire a Brasil d’entrada, ja que no es trobava gens còmode amb un omnipresent Behrami tallant totes les accions, sobretot les d’un desesperat Neymar. La canarinha ha acabat tancada i generant tan sols perill a pilota aturada.

El bon posicionament de Suïssa s’ha vist recompensat als cinc minuts de la represa quan Zuber, totalment sol, ha rematat de cap a l’àrea petita en un córner. Error de marcatge i 1-1. Els europeus han mantingut la condició d’equip incòmode, malgrat la lesió de Behrami, i fins i tot han tret alguna contra perillosa. Amb Neymar desaparegut, Brasil ha generat perill en comptagotes, sense que el canvis hagin variat gaire el panorama. L’opció més clara, altre cop a pilota aturada, en el 89’ quan Firmino ha rematat de cap una falta de Neymar, amb una bona resposta del porter suís. En el córner següent Miranda l’ha tinguda, però el xut ha sortit fregant el pal.