Internacional

Suècia sense Ibrahimovic

Grup F. El combinat escandinau, que ja va classificar-se per a la copa del món sense l’estrella de Malmö, inicia el torneig contra Corea del Sud

Sense Zlatan Ibrahimovic, Suècia va iniciar un nou camí. L’ariet de Malmö, referent del combinat escandinau els darrers temps, va deixar la selecció al 2016 després de l’Eurocopa i, tot i l’especulació al voltant d’un possible retorn per a la copa del món, aquest no es va produir. Suècia, amb una històrica repesca contra Itàlia pel mig, es va classificar per al mundial després de dotze anys d’absència sense Ibra i sense ell disputaran un torneig en què s’estrenen avui contra Corea del Sud. Amb Berg i Toivonen al davant i amb Forsberg, l’home que ha heretat el 10 i l’etiqueta de referent en l’equip, portant el pes ofensiu, el combinat suec buscarà imposar-se al conjunt asiàtic que lidera el fenomenal atacant del Tottenham Heung-Min Son. El triomf de Mèxic sobre Alemanya ahir deixa el grup encara més obert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)