Internacional

Jordi Alba: “No entenc les crítiques a Messi”

Futbol. El blaugrana considera que qui entén de futbol no pot ser crític amb el seu company d’equip

Segons Jordi Alba, el qüestionament a Leo Messi com a conseqüència de l’irregular funcionament de la selecció argentina no té cap sentit. “No entenc les crítiques al Leo. És un futbolista que fa millor a la seva selecció. Qualsevol que entengui de futbol no l’ha de criticar mai. Però hi ha gent de tota mena”. Així s’ha manifestat el lateral blaugrana en roda de premsa, aquest migdia, a Rússia, on disputa el mundial amb la selecció espanyola.

Sobre l’interès del Tottenham en el seu fitxatge, un rumor aparegut els últims dies, Alba ha estat clar: “Estic molt bé en el Barça. Si depengués de mi, m’hi quedaria tota la vida. També depèn del meu rendiment, que aquesta temporada ha estat bo. Però no em veig fora del Barcelona”.

Preguntat per la selecció estatal, que ahir va aconseguir un sofert triomf sobre Iran, Alba ha dit que: “Les sensacions són bones, tan de bo quedem primers de grup, per tenir un rival més assequible. Encara que tots els equips et poden guanyar”

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)