Internacional

França es classifica contra un Perú sense pólvora (1-0)

Grup C. Mbappé aprofita els millors moments del combinat francès, que s’assegura una de les dues primeres posicions

Perú va fallar un penal en el debut i no va treure rèdit de la superioritat contra Dinamarca. Avui ha tingut sensacions similars. No li han faltat ocasions, que sí punteria. i França ha aprofitat un bon tram de joc a la primera meitat per imposar-se 1-0 amb gol de Kylian Mbappé.

Perú ha sortit amb molta ambició i una pressió avançada que ha ofegat d’entrada França, que ha necessitat una mica més de deu minuts per tenir alguna arribada i posar la por al cos del rival. Griezmann ha rematat malament en una bona opció i acte seguit dues ocasions clares: córner que remata creuat Varane i xut de primeres de Griezmann que obliga Pedro Galleses a mostrar reflexos. Els peruans també han tingut l’opció de marcar en un retall dins l’àrea de Guerrero, amb una finalització poc acurada, que ha desviat Lloris. I ha arribat el moment Mbappé. Primer ha fregat el que hauria estat un golàs rematant d’esquenes i amb l’esperó i en el minut 34, amb l’1-0. Pogba ha recuperat una pilota a tres quarts del camp i ha assistit Giroud. La pilota ha sortit mossegada després de tocar en un defensa i el davanter del PSG ha aparegut per empènyer l’esfèrica al fons de la xarxa.

En la segona part França ha donat gràcies a la manca de pólvora de Perú. En el minut 50 la canonada d’Aquino ha topat amb el travesser i els xuts perillosos d’Advíncula i Farfán tampoc han trobat la porteria de Lloris. Els francesos tan sols s’han aproximat en una bona rematada del blaugrana Dembelé.