Internacional

Bèlgica passa per sobre de Tunísia (5-2)

Grup G. Els de Roberto Martínez no han donat opció a una Tunísia afectada per les lesions

Bèlgica s’ha imposat en un dels millors partit del que va de mundial contra una Tunísia, a qui les lesions i la superioritat dels europeus no l’han permès somiar. La selecció que dirigeix el català Robert Martínez ha estat molt millor que el seu rival en tot moment i el matiner gol de Hazard des del punt de penal ha obert el camí. Bèlgica en volia més i l’ha aconseguit gràcies a un xut creuat de Romelu Lukaku. Tunísia ha retallat distàncies amb un gol de Bronn en la sortida d’una falta que ha rematat de cap. Les lesions del golejador Bronn i Ben Yousseff, que han marxat en llitera, han deixat tocada a la selecció africana, que ha vist com Bèlgica els passava per sobre. En el temps afegit del primer temps, Lukaku ha signat el seu segon doblet de la competició gràcies a una gran jugada de Bèlgica, que ha aprofitat una errada de Maaloul en la sortida de la pilota.

Després de la represa, la superioritat belga ha estat encara més gran. En el minut 51, Hazard ha fet el quart gràcies a una gran passada d’Alderweireld. Els de Martínez, però, no en tenien prou i han demostrat que són una de les seleccions amb més qualitat al davant. Batshuayi ha tingut dues oportunitats molt clares més ampliar l’avantatge però el travesser, primer, i Ben Mustapha després, li han impedit el gol. Fins el minut 90, en què aprofitant una gran assistència de Tielemans a l’esquena de la defensa ha permès al jugador del Borussia Dortmund completar la golejada. Khazri ha maquillat el resultat amb el 5-2 en el temps afegit.