Internacional

Un empat dels que llueixen

Grup H. Amb les seves armes i molta ambició, el Senegal i el Japó es van repartir els punts en un duel vibrant. Amb un altre empat en l’última jornada s’assegurarien el passi als vuitens de final

“No s’ha de dir que el Senegal és un equip atlètic i el Japó és tècnic. Tots dos tenen una mescla de les dues coses”, va assegurar el tècnic dels lleons de Teranga, Aliou Cissé, abans del partit. El fet, però, és que el d’ahir va ser un duel entre dues seleccions amb dos estils ben diferents, que va tenir recompensa per a totes dues, amb un empat que els deixa ben situats per passar a vuitens de final. Amb un punt més en l’última jornada –el Japó, contra Polònia, ja eliminada, ho tindrà més fàcil–, en farien prou.

Cadascú amb les seves armes –el Senegal amb un gran desplegament físic i velocitat i el Japó amb més domini i elaboració–, es van mostrar ambiciosos des de l’inici. I no van trigar a colpejar primer els africans, amb un gol afortunat de Mané, que amb la col·laboració del porter nipó, es va estrenar en el mundial. El del Liverpool a més, va ser escollit millor jugador del partit. A poc a poc però, el combinat asiàtic va anar controlant el partit i poc abans del descans, el nou jugador del Betis, Inui, va empatar amb una bona definició.

El Japó va continuar manant després del descans i a punt va estar de tornar a marcar l’exjugador de l’Eibar, amb un xut al travesser. Després de perdonar diverses ocasions, a més, el Japó va veure com el Senegal es tornava a avançar, mitjançant Wagué, però no es va rendir i a poc més de deu minuts, va tenir premi mitjançant Honda, que no va desaprofitar la mala sortida del porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)