Internacional

Un sostre en comú i a l’abast

Croàcia-Dinamarca. Ni uns ni altres han perdut en el seu grup –els de Dalic ho han guanyat tot– i ara volen fer un pas més cap a l’objectiu de superar la millor classificació en un mundial

El sostre de Dinamarca en un mundial són els quarts de final de França 1998, que va ser també l’edició fins on més lluny ha arribat mai Croàcia, que ho va fer fins a semifinals i va ser tercera. Avui, balcànics i nòrdics, que han protagonitzat una molt bona fase de grups, sense conèixer la derrota, i mostrant també molta solvència, amb només un gol encaixat per banda – els croats van fer també el ple de 9 punts–, s’enfronten disposats a fer un pas més a la recerca d’aquesta possibilitat de superar la millor classificació històrica. Ja sense xarxa, i tot i que Croàcia parteix com a favorita, el seleccionador, Zlatko Dalic, es mostra prudent: “Necessitarem molta paciència i esperar la nostra oportunitat. Tenim un gran respecte a Dinamarca, que ha estat molts partits sense perdre”. Dotze, de fet, són els duels, sense comptar amistosos, que encadenen els danesos invictes. “Estem escrivint la nostra història”, assegura el seleccionador, el noruec Age Hareide, que tot fa preveure que podrà comptar amb Kvist, lesionat en el debut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)