Internacional

Bèlgica culmina el seu millor mundial en tercera posició

Futbol. L’equip del català Robert Martínez supera Anglaterra (2-0) en la final de consolació, amb gols de Meunier i Hazard

La selecció de Bèlgica, entrenada pel català Robert Martínez, ha vençut aquesta tarda a la d’Anglaterra i ha aconseguit el tercer lloc en el mundial. Els diables vermells han signat la seva millor classificació en una copa del món i amb una altra notable actuació. Els belgues han marcat ben aviat, als quatre minuts: una passada sensacional de Nacer Chadil ha deixat Thomas Meunier sol davant Pickford, i el lateral no ha perdonat.

Tot i que, en la segona part, Anglaterra ha fet mèrits per a l’empat, Hazard ha sentenciat quan faltaven deu minuts, en culminar una acció de contracop en combinació amb De Bruyne. El xut del futbolista del Chelsea ha entrat, ajustat al pal, a la dreta del porter anglès.