1a divisió

L’efecte Ronaldo

1a divisió. Des de l’aterratge a Valladolid del brasiler, que una de les primeres mesures que va prendre va ser renovar Sergio, l’equip ha sumat 13 punts de 18

Ronaldo Nazario ha revolucionat el Real Valladolid. El brasiler, que és el màxim accionista del club després de comprar a títol personal el 51% de les accions del club a principis de setembre, encara no ha pogut canviar en excés l’estructura de l’entitat en els gairebé dos mesos que fa que és al capdavant, però sí que ha resultat una alenada d’aire fresc per a l’equip. I és que el conjunt de Pucela, que acaba de pujar a primera divisió i a l’estiu va fer una limitada inversió en fitxatges, semblava destinat al descens segur, però des del seu aterratge ha anat cap amunt i en nou jornades ha aconseguit un bon grapat de punts.

El brasiler va arribar al club quan l’equip en sumava 2 de 9 de disputats i des d’aleshores n’ha obtingut 13 de 18, i amb quatre victòries consecutives després d’imposar-se al Betis diumenge al Benito Villamarín. “Estic content de com ho estem fent i de la ratxa que tenim”, va explicar l’entrenador, Sergio González, que té la total confiança de Ronaldo, ja que una de les primeres decisions que va prendre va ser la de renovar-lo fins al 2020. “Des de la seva arribada tot ha estat bo”, va indicar el català. “Ha arribat amb molta força i és un cop moral important per a nosaltres. S’ha mostrat molt proper als jugadors i al cos tècnic i que s’involucri és genial”, va assegurar Sergio sobre el Fenomeno, que es mostra actiu en el dia a dia del club, acudeix a la ciutat esportiva i també s’asseu habitualment a la llotja del José Zorrilla, encara que continua vivint a Madrid, ciutat que té Valladolid a una hora de distància en tren d’alta velocitat. “Penseu que compraré el club i l’endemà me n’aniré de vacances?”, va advertir Ronaldo el dia de l’anunci de la compra del club. “Estaré pendent de tot el que passi i treballarem per millorar i donar-li més dimensió. Compteu amb nosaltres per fer que el Valladolid es consolidi a primera i continuï construint il·lusions”, hi va afegir. De moment, el seu Valladolid carbura i viu un moment dolcíssim, a vuit punts del descens i en posicions europees. “Som realistes i sabem quin és el nostre objectiu. Seguim sumant punts a la bossa per lluitar per la permanència. Som un equip humil, treballador, que té gana i que toca de peus a terra”, va afirmar Sergio.

LA FRASE

Des de la seva arribada tot ha estat bo. Ha arribat amb força i és un cop moral important
Sergio González
TÈCNIC DEL VALLADOLID

PROPIETARI

L’exfutbolista va comprar el 51% de les accions del club de Pucela i es va convertir en el màxim accionista

LA DADA

4
triomfs seguits
ha obtingut el Valladolid, que està en posicions europees i a vuit punts dels llocs que marquen el descens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)