Internacional

Un doblet d’Icardi contra el Nàpols situa segon a l’Inter (0-3)

Futbol. L’argentí ha obert la llauna en la primera part i ha aplanat el camí de la victòria per al conjunt d’Spalletti

L’Inter s’ha recuperat bé de la derrota al Camp Nou i s’ha situat segon a la Serie A després de guanyar a la Lazio per 0-3 amb un doblet de Mauro Icardi i un altre gol de Marcelo Brozovic.

Els d’Spalletti s’han avançat en el minut 28 amb una diana d’Icardi, gràcies a una gran assistència de Perisic. Abans del descans, els de Milà han ampliat distàncies amb una fort xut amb l’esquerra de Brozovic, que deixava molt ben encarrilada la victòria. En la represa, la Lazio ha buscat un gol que pogués fer canviar les coses però l’Inter ha resistit i Icardi, amb el seu segon gol de la nit, ha sentenciat en el 70 aprofitant una assistència de Borja Valero.

Amb aquest triomf, l’Inter supera el Nàpols i se situa segon, a sis punts de la Juventus.