1a divisió

El Madrid sentencia l’eliminatòria en l’estrena de Solari (0-4)

Futbol. Els blancs han superat clarament al conjunt de la ciutat autònoma en l’anada dels setzens de final de la copa del rei

L’estrena de Santiago Solari com a entrenador del Real Madrid ha començat bé, amb una victòria a Melilla per 0-4que deixa vista per a sentència l’eliminatòria dels setzens de final de la copa del rei molt ben encarrilada per als blancs.

El local Igor Martínez ha tingut una ocasió clara per fer el primer, però el seu xut ha sortit massa creuat. El Madrid ha reaccionat a l’ensurt i Odriozola ha protagonitzat més d’una internada perillosa. Ha estat, però, Benzema qui ha obert la llauna. El gol ha nascut, precisament, d’una jugada per la banda dreta d’Odriozola que ha assistit al francès per rematar i fer el primer. Els blancs han tingut alguna ocasió per fer el segon, que ha arribat abans del descans dels peus d’Asensio després de quedar-se sol gràcies a una passada amb l’exterior de Vinicius.

En la represa, els locals han buscat l’empat però sense massa perill. Vinicius ha estavellat una pilota la travesser que hauria estat el tercer gol madridista. El 0-3, però, ha acabat arribant en el 80’. Ha estat obra d’Odriozola, que ha recollit un rebuig després d’una jugada entre Vinicius i Reguilón. En l’última jugada del partit, Cristo ha rematat de cap una centrada d’Odriozola i ha fet el 0-4 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)