Internacional

Nasri troba equip

Internacional. El migcampista francès, sancionat 18 mesos per dopatge, negocia amb el West Ham, amb el qual podria jugar a partir del gener

Samir Nasri és a prop de tornar-se a sentir futbolista. El migcampista francès, que va ser sancionat per dopatge per la UEFA amb 18 mesos, està negociant amb el West Ham i el seu retorn als terrenys de joc podria ser aviat. D’acord amb el que van indicar diversos mitjans anglesos, el talentós jugador de 31 anys passarà en els pròxims dies revisió mèdica amb el club anglès i aleshores s’integrarà a la seva disciplina, ja que a partir d’aquest mes de novembre la UEFA ja li permet entrenar-se amb qualsevol equip. L’ens futbolístic europeu va sancionar Nasri per un tractament intravenós al qual es va sotmetre a Los Angeles, el desembre del 2016, una pràctica prohibida. La suspensió, que va començar amb caràcter retroactiu l’1 de juliol del 2017, s’acabarà l’1 de gener del 2019, data en què ja podria jugar amb el West Ham, a les ordres de Manuel Pellegrini, tècnic que ja el va dirigir al Manchester City, entre el 2013 i el 2016, i amb el qual va guanyar un títol de Premier League. De citizen, Nasri, que va començar a l’Olympique de Marsella, on va néixer, va desplegar el millor futbol de la seva carrera, abans de jugar al Sevilla i l’Antalyaspor turc, el seu últim club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)