Champions

El Bayern surt viu d’Anfield (0-0)

Lliga de campions. El Liverpool ha jugat amb una o dues marxes més i ha disposat d’ocasions per avançar-se contra un rival conservador

L’eliminatòria entre el Liverpool i el Bayern es decidirà en territori alemany. Els anglesos hi ha posat una o dues marxes més, però la imprecisió els ha matat i el plantejament conservador dels alemanys ha trobat el premi del 0-0 final.

Liverpool i Bayern han ofert d’entrada un partit molt obert, amb ocasions als dos bàndols. Transicions molt ràpides i pressions molt avançades. Els locals s’han pogut avançar en una rematada de Mané i dues de Salah poc precises, si bé les més clares han estat a les botes del davanter senegalès quan s’ha plantat sol davant Neuer i ha enviat la pilota fora i del defensa Matip, de qui s’ha palesat la poca habilitat en l’àrea contrària. Els alemanys també hi han dit la seva amb una pilota de Coman al lateral de la xarxa després que els anglesos s’hagin complicat la vida intentant treure la pilota des del darrere i principalment en un mal rebuig de Matip que ha fregat el gol en pròpia porta, així com un xut creuat de Gnabry que ha obligat Alisson a estirar-se. Els red s’han fet amb les regnes a partir de la mitja hora de joc amb un alt ritme de joc, però sense trobar el premi del gol a la primera meitat.

La tendència s’ha mantingut d’entrada a la segona part amb el Liverpool amb una velocitat més. Més ràpids, però sense control i acumulant tants elements a l’àrea que en alguns ocasions fins i tot s’han molestat entre ells. El Bayern ha optat per mica en mica anar alentint el joc i fins i tot ha tret el cap en atac amb un xut de James des de la frontal. Poca ambició, donant per bo el resultat. Els canvis tampoc han variat la dinàmica, tot i que Mané ha fet intervenir Neuer en el minut 84.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)