Internacional

Alba, protagonista en el triomf de la selecció espanyola (2-1)

Internacional. El lateral blaugrana fa la jugada del primer gol i n’hi anul·len un altre en el partit de classificació per a l’Eurocopa contra Noruega

La selecció espanyola ha superat aquesta nit Noruega per 2-1 en el primer partit de la fase de classificació per a la pròxima Eurocopa. Rodrigo, assistit pel blaugrana Jordi Alba, ha fet el primer gol i els altres dos han arribat a la segona meitat des del punt de penal. Busquets també ha estat titular.

El combinat de Luis Enrique ha sortit amb molta empenta i en el minut 16 una gran acció d’Alba per la banda esquerra l’ha rematada Rodrigo. Morata ha disposat de dues ocasions més, si bé la més clara l’ha tinguda Elyounoussi amb una errada increïble a pam i mig de la porteria. Alba ha marcat en el 41’, però en fora de joc.

La superioritat de la selecció estatal no s’ha traduït en un avantatge clar i en el 63’ Íñigo Martínez ha fet penal en una acció a pilota aturada i King no ha perdonat l’empat. En el 71’ els de Luis Enrique han aprofitat un error defensiu de Noruega i el porter ha fet caure Morata de forma clara. Ramos ha fet el 2-1 i la diferència no s’ha ampliat perquè Marco Asensio ha buscat un globus sense espai en el descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)