Internacional

Empats dramàtics de Noruega i Dinamarca contra Suècia i Suïssa

Fase de classificació Eurocopa 2020. Els noruecs han marcat en el descompte l’empat a tres i els danesos han fet tres gols en els últims nou minuts per aconseguir, també, igualar a tres

Un gol de cap en el setè minut de descompte de Camara ha permès Noruega empatar davant Suècia (3-3) a Oslo, en un duel escandinau ple d’emoció, remuntades i polèmica, corresponent a la segona jornada de la fase de classificació a l’Eurocopa de 2020. Noruega s’ha avançat amb un gol en fora de joc de Johnsen, però Suècia ha sabut remuntar i col·locar-se per davant amb dos gols de Robin Quaison. El gol agònic de Camara, en l’última jugada, ha amargat el que semblava una festa sueca. El punt situa a Suècia segona de grup, per darrere d’Espanya. En l’altre partit del grup F, Romania ha sumat la primera victòria davant Illes Feroe gràcies a tres gols en set minuts, els que van del 26 al 33. Al final, 4-1 per als romanesos.

En el grup D, Dinamarca ha aconseguit un empat heroic a Suïssa (3-3), amb tres gols en els últims minuts. Amb 3-0 a favor dels locals, Matias Jorgensen ha marcat, en el 84; Christian Gikjaer, en el 88; i Henrik Dalsgaard, en el 93. L’altre duel d’aquest grup ha registrat un triomf per la mínima (1-0) d’Irlanda davant Georgia.

Per la seva banda, Itàlia ha golejat (6-0) Liechtenstein, amb gols de Sensi, Kean, Marco Verratti, Leonardo Pavoletti i un doblet de Quagliarella. En els altres dos partits del grup D, Finlandia ha guanyat Armenia a domicili (0-2) i Bòsnia i Grècia han empatat (2-2).