1a divisió

Un golàs de Lucas deixa mut l’Atlético a Vitòria

1a divisió. Morata fa avançar l’equip de Simeone a vint minuts del final i Mendizorrotza esclata en el minut 81, amb la jugada de l’empat

ALAVÉS 1 ATL. MADRID 1

ALAVÉS:Pacheco; Aguirregabiria, Laguardia, Magallán, Duarte; Vidal, Wakaso (Burke, 75’), Manu García, Rioja (Pons, 68’); Joselu (Tomás Pina, 88’) i Lucas Pérez.ATL. MADRID:Oblak; Arias, Felipe, Hermoso, Lodi; Herrera (Morata, 60’), Llorente (Thomas, 46’), Saúl, Lemar; Diego Costa (Koke, 70’) i Correa.GOLS:0-1 (70’) Morata. 1-1 (83’) Lucas.ÀRBITRE:Estrada Fernández (català). Va ensenyar groga a Wakaso, Laguardia, Manu García, Llorente, Felipe i Hermoso.PÚBLIC:17.235 espectadors a Mendizorrotza.

Fins i tot Simeone va estar a punt d’aplaudir el gol que, en el minut 81, deixava el seu equip sense els tres punts a Mendizorrotza. I és que Lucas va protagonitzar una acció digna de Messi: conducció a la frontal i xut des de fora de l’àrea amb la cama esquerra que entra, amb molta violència, per l’escaire. Poc abans, Morata havia fet el 0-1, en una ràpida jugada, després d’un servei de porteria d’Oblak, que l’havia deixat sol davant Pacheco. L’Alavés va manar en la primera part, però no va saber colpejar. En la segona, Simeone va reorganitzar el seu equip però no va saber mantenir l’avantatge aconseguit.