1a divisió

El Barça no afluixa i l’Espanyol no reacciona

Futbol. Les blaugrana superen (5-0) el Llevant i es mantenen al capdavant de la lliga mentre que les blanc-i-blaves li planten cara al Rayo però encara no saben què és guanyar

La jornada matinal a la primera divisió femenina ha deixat una bona notícia pels interessos dels equips catalans i una de mala. Confirmant els pronòstics, el Barça ha superat sense miraments (5-0) el Llevant a l’Estadi Johan Cruyff. Les blaugrana han fet un partit molt seriós davant un equip que arribava a cita en una bona dinàmica i després de guanyar en les dues darreres jornades. Graham i Alexia han fet els de gols de la primera meitat just abans dels descans i l’estocada definitiva ha estat a las acaballes del segon temps. Jenni Hermoso, amb un doblet, i Hamraoui han signat tres gols en els darrers deu minuts de partit. Massa escull per a un Llevant que ha deixat una bona imatge, però que no ha pogut amb el potencial blaugrana. De fet, el resultat podria haver estat molt més abundant però les cinc pilotes als pals no ho han permès .

De la seva banda, l’Espanyol no ha pogut sumar el primer triomf de la temporada al camp del Rayo Vallecano. Les blanc- i- blaves han aguantat l’empat a un gol fins ben entrada la segona part però una diana d’Eva Alonso ha estat demolidora. Abans, el Rayo s’havia avançat de penal i Paloma havia tornat a situar les taules en el duel. L’Espanyol es manté cuer i encara no ha sumat cap triomf en les primeres nou jornades de lliga.