1a divisió

El Madrid colpeja puntual i aprèn a guardar la roba

1a divisió. Un gol de Carvajal replica pocs minuts després l’empat de Lucas Pérez i permet a un Madrid alternatiu endur-se els punts de Vitòria

ALAVÉS 1 REAL MADRID 2

ALAVÉS:Pacheco, Martín Aguirregabiria, Laguardia, Ximo Navarro, Rubén Duarte, Wakaso (Manu García, 81’), Tomás Pina (Pere Pons, 76’), Aleix Vidal, Rioja (Burke, 60’), Joselu i Lucas Pérez.REAL MADRID:Aréola, Carvajal, Éder Militão, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric (Valverde, 80’), Kroos, Gareth Bale (Rodrygo, 67’), Isco (Mendy, 90’) i Benzemá.GOLS:0-1 (52’) Sergio Ramos. 1-1 (65’) Lucas Pérez, de penal. 1-2 (69’) Carvajal.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear). Grogues a Duarte, Aleix Vidal, Pina, Lucas Pérez, Ramos, Militão i Modric.

El Real Madrid avança. I ho fa amb passos ferms. Sota la pluja de Vitòria i ahir amb un equip farcit de retocs, des de la presència d’Aréola a la porteria fins a la titularitat de Bale, passant per una nova aparició d’Isco, l’alineació d’Éder Militão i l’absència en l’onze de Fede Valverde, el conjunt orientat per Zinedine Zidane va endur-se els punts de la casa d’un rival que arribava en bona sintonia després de dues victòries consecutives.

Àgil amb la pilota en un onze asimètric, en què Isco sempre buscava la superioritat amb els migcampistes, el Madrid va tenir trams de força fluïdesa i només la fusta, frustrant una rematada en pròpia porteria de Ximo Navarro, i Fernando Pacheco, interceptant al vol un xut molt potent de Casemiro, van impedir que es trenqués la igualada abans del descans.

Sergio Ramos, a la sortida d’una falta lateral molt ben botada per Toni Kroos, ja no va perdonar després del descans, en uns minuts en què el capità blanc va aglutinar el protagonisme, i va cometre, tot seguit, un penal sobre Joselu que Lucas Pérez es va encarregar de facturar. Però lluny d’entrar en pànic, el Real Madrid va trobar de forma automàtica la rèplica, ara definitiva, gràcies a una acció embolicada dins l’àrea que, després d’una rematada d’Isco, acabaria reblant Dani Carvajal des del cor de l’àrea.

Propositiu quan li va tocar, el Madrid també va saber guardar la roba en un tram final en què l’Alavés va cremar naus. Zizou, ara sí, va muscular l’equip amb les entrades de Fede Valverde i de Ferland Mendy, Aréola va intervenir providencialment a la sortida d’un córner i, sota una pluja insaciable a Mendizorroza, el Madrid va collar la tercera victòria consecutiva en lliga.

VESTIDORS

És una llàstima que l’empat ens ha durat poc. En molts moments, el partit ha estat igualat