Internacional

Els clubs italians reiteren la voluntat d’acabar la temporada

Serie A. Acord unànime dels 20 equips per acabar el curs

Els vint clubs que integren la Serie A italiana han reiterat, després d’una videoconferència, la voluntat d’acabar la temporada 2019-2020, que va ser interrompuda el passat 9 de març, a la jornada 26, a causa de la pandèmia de l’coronavirus. “L’Assemblea de la Lliga de la Sèrie A s’ha reunit aquest matí i ha confirmat, amb votació unànime dels vint clubs, la voluntat d’acabar la temporada 2019-2020, si el Govern permet el seu desenvolupament, en el total respecte de les normes que tutelen la salut i la seguretat”, ha informat la patronal del futbol italià en un comunicat oficial.

D’acord amb l’últim decret de govern italià, els esportistes podran tornar a entrenar-se en els seus centres esportius a partir del 4 de maig, tot i que la possibilitat que això passi efectivament depèn de l’evolució de la pandèmia de l’coronavirus.

Un abandonament definitiu de la Sèrie A provocaria uns danys econòmics al futbol italià pròxim als mil milions d’euros, entre drets televisius, patrocinadors i taquilles.

El campionat va ser interromput quan la Juventus liderava la classificació amb un punt d’avantatge sobre la Lazio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)