Internacional

Merkel valida el retorn de la lliga

Futbol. La Bundesliga tornarà la segona quinzena de maig després del vistiplau del govern. Els dirigents del campionat es reuniran avui per escollir la data definitiva i pactar de quina manera i com es juguen les nou jornades pendents

La cancellera Angela Merkel i els primers ministres dels 16 estats regionals alemanys han donat llum verd perquè la Bundesliga torni a porta tancada i sota estrictes mesures de prevenció. Ara la Lliga Alemanya de Futbol (DFL) haurà de decidir si es comença a jugar el 22 o el 29 de maig, però és probable que s’opti per la segona data, perquè els equips encara estan tornant als entrenaments normals després d’haver estat fent pràctiques en grups reduïts. “La primera i la segona divisió de la Bundesliga poden reprendre la competició durant la segona meitat de maig, sempre que compleixin les mesures sanitàries pactades prèviament”, ha dit Merkel en una roda de premsa en què ha felicitat tota la població per la bona dinàmica que estan portant les mesures de desescalada.

Cal recordar que la condició perquè es pugui reiniciar la Bundesliga és el compliment del pla de prevenció de la DFL per part de tots els clubs i que els equips se sotmetin a una quarantena –en forma de concentració permanent– abans del reinici dels partits. La Bundesliga està interrompuda des del març i falten nou jornades per acabar el campionat. Els dirigents de la lliga es reuniran avui per escollir la data definitiva i pactar de quina manera i com es juguen les jornades pendents per acabar el campionat estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)