Més futbol

1a CATALANA

AIGUAFREDA / VIC

Els socis del Vic també aproven la fusió amb l'Aiguafreda

Dilluns s'enviarà la documentació a la FCF i s'informarà a les dues plantilles de les altes i les baixes

Tal com era previsible, els socis del Vic van donar el vistiplau ahir al vespre a una fusió que ja estava acordada i definida pels dos presidents de fa dies, però calia l'aprovació dels osonencs. Així, després que fa unes setmanes fossin els socis de l'Aiguafreda els que acceptessin que el primer equip desaparegués i es fongués amb el Vic, ahir ho van fer els vigatans en una assemblea extraordinària convocada expressament per això, i per informar que retiren el Vic B de 2a regional. Tot i que el nom que es mantindrà serà el del Vic i jugaran a la capital d'Osona, la secretaria tècnica –el cap serà el president de l'Aiguafreda, Ricard Campasol–, l'entrenador –serà Pere Vila– i la majoria de jugadors seran de l'Aiguafreda. Aquest punt, però, no es farà oficial fins dilluns, quan Campasol informarà quins jugadors del Vic i de l'Aiguafreda actuals formaran part de la plantilla del nou Vic 2010/2011, que ja està definida.

Un cop els socis dels dos clubs ja han acceptat els termes de la fusió, la directiva del Vic –que es manté igual– enviarà tota la documentació a la federació catalana (FCF) per formalitzar-la. Així, el partit que avui jugarà l'Aiguafreda a Sallent de la copa Catalunya, podria ser l'últim que jugui amb aquest nom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)