1a divisió

El Madrid manté la lluita

1a divisió. El Real Madrid acaba passant per sobre del València en la segona meitat i continua a roda del Barça. Benzema, que fa doblet, tanca el partit amb un gol de bonica factura al final

REAL MADRID 3 VALÈNCIA 0

REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Modric, Fede Valverde (Marco Asensio, 73’), Hazard (Vinicius, 81’) i Benzema.VALÈNCIA:Cillesen, Wass, Hugo Guillamón, Mangala, Gayá, Kondogbia (Coquelin, 69’), Parejo, Carlos Soler (Xérishev, 69’), Ferran Torres (Gonçalo Guedes, 58’), Rodrigo Moreno (Kangin Lee, 77’) i Maxi Gómez (Gameiro, 59’).GOLS:1-0 (61’) Benzema. 2-0 (74’) Marco Asensio. 3-0 (86’) Benzema.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Targetes grogues a Hugo Guillamón i Gayá. Vermella directa a Kang In Lee (90’).PÚBLIC:Partit disputat a Valdebebas.

El Real Madrid continua en pugna, a dos punts del Barça després d’acabar despatxant el València a Valdebebas en una nit en què el VAR li va perdonar la vida en la primera meitat invalidant un gol de Rodrigo, però en què els gols de Benzema (2) i Asensio van acabar escampant els núvols per mantenir la lliga en un puny, ara amb nou partits per disputar-se

Dominant d’entrada, vivint a camp contrari i empenyent el València, el conjunt de Zinedine Zidane va poder estrenar el marcador en una bona triangulació entre Benzema, Modric i Eden Hazard que l’atacant belga no va saber concretar, i va topar amb Cillessen. Pacient per esperar el seu moment, però, el València va saber estar compacte i mossegar quan es va poder estirar amb un Rodrigo Moreno com a principal argument, primer estavellant una pilota a la fusta i després ficant la pilota a dins, però frustrat per l’àrbitre, que va acabar apreciant un fora de joc previ més que discutible.

De nou a la càrrega, però, amb un bon inici de la segona meitat, aquesta vegada el Madrid no va fallar en una acció conduïda per Hazard que Benzema va acabar resolent amb solvència, buscant un pal, lluny de Cillessen i posant en bon rumb l’equip madridista.

I malgrat que el València va intentar agitar la nit a còpia de canvis, el primer moviment de Zidane va ser el bo, fent entrar Marco Asensio, que, després de deu mesos de baixa, la primera pilota que va tocar la va enviar al fons de la xarxa de Cillessen per posar ja el llaç a una nit que el València no va aconseguir revertir i que Benzema va arrodonir amb un golàs.

POLÈMICA AMB 0-0

L’àrbitre va invalidar un gol a Rodrigo per un fora de joc força qüestionable

DADA

16
gols
suma Karim Benzema des que va començar la lliga (el seu millor registre són 24).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)