1a divisió

Rubi, destituït de matinada pel Betis

1a divisió. El tècnic català no seurà a la banqueta de l’equip andalús dijous que ve, contra l’Espanyol

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha estat destituït aquesta matinada com a entrenador del Real Betis. El seu lloc l’ocuparà el fins ara coordinador de l’àrea esportiva del club andalús, Alexis Trujillo, que serà qui seurà a la banqueta en el partit de dijous vinent, contra l’Espanyol.

En el comunicat que ha fet públic el Betis, agraeix Rubi i al seu cos tècnic “els serveis prestats a l’entitat” i destaca “la seva professionalitat i dedicació.” La destitució de Rubi arriba després de la derrota del Betis a San Mamés davant l’Athletic Club (1-0), ahir a la tarda. Aquest resultat, a més de l’empat a dos davant el Granada al Villamarín ia la derrota al Sánchez Pizjuán en el derbi davant el Sevilla (2-0), han estat determinants en la decisió de la directiva verd-i-blanca.

Ara mateix, el Betis es situï més a prop dels llocs de descens que dels europeus, que era l’objectiu marcat per a aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)