Més futbol

3a DIVISIÓ

La pròxima plantilla del Reus, cada dia més perfilada

El conjunt roig-i-negre ha encarrilat la renovació de dues de les prioritats: Manolo González i Ángel Blasco

La punta de llança i, sobretot, el mig del camp són les zones on hi haurà més reforços

Els plans que el Reus tenia amb vista a la temporada que ve van pel bon camí i, la principal premissa, mantenir el bloc, s'està començant a complir. El club volia tancar la continuïtat del 80% dels jugadors i, de moment, va pel camí d'aconseguir-ho. Aquesta setmana s'ha deixat gairebé segellada la renovació de Pitarque, Manolo González –un home clau per a Santi Castillejo– i Ángel. Ara el cos tècnic ja treballa en reforçar les posicions més afectades per les baixes.

Amb la continuïtat d'Ángel encarrilada, la baixa de Jose Moragón estarà ben coberta, tot i que el Reus treballa per reforçar-se amb un segon porter de menys de 23 anys. D'altra banda, la continuïtat de Marquès i Borja, els dos mitjos centres indiscutibles aquesta temporada, es preveu molt complicada. Aquesta demarcació, doncs, és la que centrarà els esforços del club a l'hora d'incorporar nous jugadors. Una altra posició que caldrà reforçar és la punta de llança, ja que també sembla difícil que Pablo Álvarez es quedi i la situació de Querol és encara una incògnita. La rereguarda, en canvi, està gairebé tancada amb l'arribada de De Haro.

El requisit dels sub-23.

Un dels principals maldecaps del Reus en la planificació és cobrir les sis fitxes de jugadors sub-23 que s'han d'ocupar. De moment, De Haro és l'únic futbolista lligat que té menys de 23 anys. D'altra banda, Víctor Ortiz, David Querol i Xavi Marquès també compleixen aquest requisit, però la seva continuïtat no està garantida. Amb tot, algun dels reforços que el club té al cap haurà de ser menor de 23 anys. El cos tècnic ho ha planificat i Castillejo tindrà a prova durant la pretemporada, que començarà el 19 de juliol, el jugador del Tortosa Òscar Benet, que juntament amb Víctor Ortiz i els futbolistes del filial Blas i Vivi, lluitarà per formar part de la plantilla del Reus l'any que ve.

La temporada que ve, precisament, el club medita canviar l'horari dels partits i disputar-los a les dotze del migdia. El president, Ramon Alabart, considera que és una bona mesura perquè augmenti l'assistència, tot i que explica que «cal consultar-ho als socis».

D'altra banda, el club presentarà aquest migdia el nou secretari tècnic, l'exfubolista Gerard Escoda, que substituirà Aniceto Galván en el càrrec.

LA SITUACIÓ

Amb contracte en vigor
Edu Vives
(lateral dret)
Ferran
(central)
Sangrà
(central)
Ortega
(central)
Taranilla
(lateral esquerre)
Urraka
(mig centre o central)
Víctor Ortiz
(mig)
Álvaro
(mig)
Pallarès
(interior esquerre)
Masqué
(davanter)
Renovats o gairebé
Ángel Blasco
(porter)
Pitarque
(davanter)
Manolo González
(davanter)
Fitxatges
Pau de Haro
(lateral esquerre)
Casos particulars
David Querol.
El Reus té la propietat dels drets federatius i només el deixarà marxar si rep una compensació a canvi.
Xavi Marquès.
El mig tortosí coneix l'oferta del club, però té propostes de segona divisió B i és preveu força complicat que renovi.
Pablo Álvarez.
També interessa al club, però té ofertes de clubs de categoria superior i difícilment continuarà a Reus.
Borja.
Té altres propostes, entre les quals una del futbol romanès i, tot i que s'hi compta, és difícil que es quedi.

Alabart: «El ‘cas Querol' està en ‘stand-by'»

La continuïtat o desvinculació de David Querol del Reus continua sent una incògnita. El club té els seus drets federatius fins a la temporada que ve i no el deixarà marxar així com així. «El cas de Querol està en stand-by. No volem tallar la seva progressió, però com a president he de mirar pels interessos del Reus i, si Querol marxa, haurem de buscar un recanvi», explica Ramon Alabart, que afegeix: «És per això que volem una compensació, ja sigui amb jugadors cedits que interessin al cos tècnic o amb un pagament pròxim als 25.000 euros.» Amb tot, és probable que el jove davanter reusenc, que ha despertat l'interès del filial de l'Espanyol i el Sevilla, s'acabi quedant en el conjunt roig-i-negre, tal com ha deixat entreveure els últims dies el seu representant Sergio Barila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)