Més futbol

FASE D'ASCENS A SEGONA B

El Santboià i l'Hospi alleugen el drama del futbol català

Amb el seu ascens a segona B, eviten que el Cassà i l'Ascó-Benavent deixin la tercera

A primera catalana, el Tortosa i la Gimnàstica Iberiana també han celebrat els seus èxits

Els descensos del Gavà, el Terrassa i l'Espanyol B a tercera divisió obligava com a mínim tres equips catalans a pujar a segona B per compensar-los. Fa molt de temps que tres catalans no pugen a la categoria de bronze, i aquest cop tampoc ha pogut ser. Però, si més no, han estat dos els ascensos, l'Hospitalet i el Santboià, que minimitzen el drama de cada estiu.

Ara fa 15 dies l'eliminació del Reus va enviar a primera catalana el Premià, i el Vilassar a preferent (i el Roquetenc a primera regional), però ahir van aconseguir mantenir-se a tercera el Cassà i l'Ascó (que s'ha fusionat amb el Benavent), a primera catalana el Tortosa i la Gimnàstica Iberiana, i a preferent el Manresa i el Viladecans.

Set equips catalans a segona B.

Amb l'ascens dels riberencs i el Santboià a segona B (aquest per primer cop en la seva història), ja se sap que la temporada vinent hi haurà set equips catalans a la categoria de bronze: el Sant Andreu, el Sabadell, el Lleida, el Badalona, la Gramenet, l'Hospi i el Santboià.

El Reus, pendent de la Gramanet.

El cas de la Grama, però, està envoltat d'interrogants, perquè si el president que surti de les eleccions no paga el deute del club amb els jugadors, aquest baixarà a tercera. Si això passés, la seva plaça a segona B l'ocuparia el Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)