Més futbol

3a DIVISIÓ

El nou Ascó ja pren forma

El club fundat recentment, fruit de la fusió amb el Benavent, inicia la planificació del curs que ve

L'Ajuntament i la central nuclear són clau en un projecte que mantindrà la base dels del Segrià

El nou Ascó va presentar-se en societat un cop s'ha esclarit que jugarà a tercera divisió. L'entitat de la Ribera d'Ebre, que s'ha fusionat amb el Benavent, ja ha començat la planificació de la temporada que ve, en què la prioritat és mantenir la base que havia permès al club del Segrià assentar-se en el futbol estatal. Per fer-ho, l'entitat recentment fundada és conscient que necessitarà més recursos econòmics i sap que pot disposar del suport de l'Ajuntament, tal com va explicar ahir l'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal, que va detallar que el consistori col·laborarà amb els recursos i les instal·lacions necessàries per tirar endavant el projecte.

Serà clau també l'aportació de la central nuclear (l'ANAV). És per això que el president de l'Ascó, Miquel Pérez, que remarca que s'està contactant amb col·laboradors de tota la Ribera d'Ebre, té previst reunir-se amb el director general de l'ANAV. «Volem fer un club d'àmbit intercomarcal –de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat– i esperem que l'aportació de la central sigui superior a l'actual, que és molt similar a la d'altres entitats de la zona», va explicar el màxim dirigent, que plantejarà dues vies de col·laboració: «Una per al primer equip i l'altra per al futbol de base.»

La mateixa base esportiva.

Una de les condicions que han permès a l'Ascó fusionar-se amb el Benavent ha estat el fet de garantir la continuïtat del cos tècnic dels del Segrià. Així, el tècnic Mauro Ravnich i el seu segon, Toni Palau, s'asseuran a la banqueta de l'Ascó, on hi haurà també un grapat de jugadors del Benavent. Ahir, el club de la Ribera ja va iniciar les converses amb els futbolistes de l'anterior entitat i ben aviat començarà a tancar les primeres renovacions.

El CF Ascó va fer ahir la seva presentació oficial a la sala d'actes de l'ajuntament de la localitat de la Ribera d'Ebre. Hi eren presents –a la foto, d'esquerra a dreta– el president del Benavent, Andreu Subies; el regidor d'Esports, Serafí Daura; l'alcalde, Rafael Vidal, i el president de l'Ascó, Miquel Pérez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)