1a divisió

L’Atlético esclafa el Granada (6-1) i Suárez s’estrena amb un doblet

1a divisió. Costa, Correa, Joao Félix i Llorente signen els altres quatre gols de l’equip madrileny

Golejada de l’Atlético de Madrid al Granada (6-1) i debut immillorable de Luis Suárez. En 20 minuts, l’uruguaià ha regalat una assistència i un doblet. Costa, Correa, Joao Félix i Llorente han signat els altre quatre gols dels madrilenys. En la primera acció de perill del partit, quan no s’havia arribat al minut 10, Diego Costa es s’ha reivindicat amb un gol de davanter centre pur: centrada de Correa des de la dreta i cop de cap picat, de dalt a baix, imparable. Saúl hauria pogut augmentar la diferència cinc minuts després, des del punt de penal, però Rui Silva ha encertat la trajectòria del seu xut.

El Granada no s’ha arronsat i ha mirat als ulls a l’Atlético: poc abans del descans, Oblak ha hagut d’aparèixer per refusar una rematada de Víctor Díaz enverinada. Tot i això, l’última oportunitat de la primera part ha estat per a Diego Costa. I la primera de la represa, per a Correa que, a passada de Joao Félix, i després d’un gran control, no ha perdonat el 2-0. Una estona més tard, en el minut 67, seria el mateix Joao Félix qui enviaria la pilota a la xarxa i culminaria una actuació colossal.

Des d’aleshores fins el final, el protagonista ha estat Luis Suárez. L’exblaugrana ha sortit en el minut 70 i la primera pilota que ha tocat ha estat una assistència a Llorente per al 4-0. Non’ha tingut prou: quan portava un quart d’hora sobre la gespa, ha clavat el cinquè gol de l’Atlético amb una rematada de cap i, en el temps afegit, després que Soro fes el gol de l’honor del Granada, ha tancat el marcador recollint un refús del pal després d’una rematada d’ell mateix.