Més futbol

1a CATALANA / PREFERENT

El Mollet demana que s'aturi l'inici de la lliga

El Tribunal Català de l'Esport es va reunir ahir per estudiar, entre altres assumptes de l'ordre del dia, el recurs presentat pel Mollet, en què els del Vallès Oriental demanen que s'anul·li la fase d'ascens a primera catalana entre l'Horta i l'Olot, ja que consideren que els olotins haurien d'haver pujat directament en el lloc de l'Aiguafreda i que la plaça de promoció els corresponia a ells. «En el cas que materialment no resulti possible l'esmentada celebració, demanem que s'ordeni la suspensió de l'inici de la temporada 2010/11 en les categories de primera catalana i preferent mentre no s'hagi portat a terme la promoció d'ascens a primera catalana entre els clubs esmentats», manifesta el president del Mollet, Feliu Tura, en un comunicat de premsa.

El rumor.

Aquest és el tercer recurs del Mollet en aquest assumpte, després que els comitès de competició i d'apel·lació desestimessin els dos primers. Llavors, la fusió entre l'Aiguafreda i el Vic era només un rumor, motiu usat per la FCF per no atendre les peticions del Mollet. Per als de Feliu Tura, però, era un rumor que tothom sabia i que al final es va acabar produint, una demostració més que es tractava d'un tema vox populi. De moment, el TCE demanarà avui a la FCF tota la informació sobre aquest assumpte, així que les esperances del Mollet encara no s'han exhaurit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció