Més futbol

2a DIVISIÓ B

L'HOSPITALET

Jordi Vinyals se'n va al Castelló i l'Hospi busca tècnic

Ara l'Hospi busca un tècnic del mateix perfil i filosofia que Vinyals

Jordi Vinyals no dirigirà l'Hospitalet en el seu retorn a segona B, ja que ha preferit la temptadora oferta del Castelló, que acabava de baixar de segona A i hi vol tornar de seguida. Vinyals s'endú amb ell cap a la Plana el segon entrenador i el preparador físic que ha tingut aquest curs a l'Hospitalet. Aquesta decisió del tècnic de Cardedeu deixa una banqueta de segona B orfe –i tot el cos tècnic–, un fet molt llaminer per als representants. El secretari tècnic de l'Hospitalet, Quique Cárcel, però, no té cap mena de pressa per trobar un nou entrenador, que haurà de tenir, però, el mateix perfil i filosofia de joc ofensiu que Vinyals.

Les renovació, per bon camí.

Per a Càrcel la prioritat ara és lligar les renovacions dels jugadors importants. Encara no n'hi ha cap de tancada –sí encarrilada–, i els homes amb contracte per a l'any ve són els germans Viale, Eloi Fontanella i el porter Craviotto. A més, els juvenils Peque i Musa pujaran al primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)