Més futbol

2a REGIONAL

PROMOCIÓ D'ASCENS

El Sant Gregori torna a primera regional

Un gol de penal dels locals en el minut 80 és clau en el partit decisiu de la lligueta

El Riudellots es va avançar i hauria obtingut l'ascens si hagués mantingut l'avantatge

El Sant Gregori és l'equip que completarà el grup primer de primera regional, categoria a la qual torna després de dues temporades a segona. I això que durant molts minuts li va perillar, perquè el Riudellots, que necessitava la victòria, va manar en el marcador durant més de 70 minuts. Un penal (pel qual els visitants van protestar) va acabar sent determinant.

Després del triomf del Sant Gregori al camp del Base Roses en el primer partit i de l'empat entre el Riudellots i els rosincs, l'empat ahir afavoria el Sant Gregori. Però va ser el Riudellots el que va marcar ben aviat, mitjançant una jugada de contraatac culminada per Marc Danés (9'). A partir d'aquí, el partit va ser molt travat, ja que tots dos eren conscients del que s'hi jugaven.

El Sant Gregori va buscar la reacció, però li costava penetrar contra un rival ben situat al camp. Fins que, en el minut 80, va arribar un penal molt discutit pel Riudellots. Pau Vilà va marcar l'1-1 i, fins al final, el Sant Gregori va saber mantenir l'empat. El Riudellots haurà de continuar lluitant a segona regional, com va passar la setmana passada al Base Roses, ja descartat de la lluita per pujar.