1a divisió

El Real Madrid empata a Vila-real

1a divisió. Els madrilenys s’han avançat amb un gol matiner de Mariano i Gerard Moreno ha equilibrat el marcador a la segona de penal. Kubo ha tingut la victòria en el descompte

Vila-real 1 madrid 1

VILA-REAL:Asenjo; Mario Gaspar (Rubén Peña, 88’), Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupinan, 61’); Parejo, Iborra, Trigueros (Yeremi Pino, 61’); Gerard Moreno, Moi Gómez (Take Kubo, 88’), Bacca ( Chukwueze, 61’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Nacho, Mendy; Modric, Kroos, Odegaard (Isco, 65’); Lucas, Hazard (Vinicius Junior, 65’), Mariano Díaz (Marco Asensio, 84’).GOLS:0-1 (2’) Mariano (2’), 1-1 (76’) Gerard Moreno, de penal.ÀRBITRE:Hernández Hernández. T.G: Nacho (68’); Yeremi Pino (90’); Kroos (92’).

El Real Madrid, carregat de baixes i amb les absències decisives de Benzema i Sergio Ramos, ha aterrat a La Ceràmica amb un pla clar: resoldre el partit en la primera part o com a mínim aquesta ha estat la sensació que han donat els de Zinedine Zidane. El Madrid s’ha trobat amb un premi majúscul al cap de dos minuts de partit. Carvajal assistia per Mariano que ha marcat de cap. Gol del davanter de Premià de Mar que no entra en els plans de Zidane, però que avui ha demostrat que és vàlid. I és que aquesta ha estat l’única rematada entre els tres pals dels blancs. La resta del partit, els madrilenys s’han dedicat a especular davant un Vila-real que no ha trobat el camí per fer mal al Madrid amb la contundència necessària. Però Courtois ha fet un penal a Samu i Gerard Moreno no ha fallat des dels onze metres. L’últim quart d’hora el partit s’ha animat. El Vila-real ha tingut una bona ocasió per signar la remuntada, però Kubo, en boca de gol, s’ha topat amb una bona intervenció del porter belga.