Champions

Sense marge d’error

Champions. Inter i Madrid es juguen les seves possibilitats de continuar vius a Europa. Els blancs ho faran sense els referents: Ramos ni Benzema

INTER REAL MADRID

INTER:Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Gagliardini, Vidal, Young; Lautaro, Lukaku.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Raphael Varane, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Luka Modric, Marco Asensio, Mariano, Vinicius Junior.ÀRBITRE:Anthony Taylor (ING). ext.ESTADI:Giuseppe Meazza.HORA:21 h Movistar LaLiga.

Madrid i Inter eren els dos favorits del grup B de la Champions, però després de tres jornades ocupen la tercera i la quarta posició. La situació és delicada per a tots dos equips. Els italians, amb només dos punts, estan contra les cordes. Tot el que no sigui guanyar seria una sortida prematura de la competició continental després de vuit anys sense arribar als vuitens de final. La tragèdia es tornaria a consumar. La situació del Madrid, sense ser tan delicada, tampoc és cap consol. Els madrilenys, en cas de derrota, acabarien la quarta jornada cuers i amb les possibilitats de classificar-se per a vuitens de finals com un impossible. Cap dels dos no pot fallar, però el Madrid arriba a aquesta final anticipada sense dos dels seus referents: Ramos i Benzema. Dues absències de pes en una nit en què els suplents han de donar la cara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)