Champions

Morata salva els mobles en el temps afegit

Grup G. Un gol del madrileny serveix als italians per remuntar un partit costerut

Juventus 2 ferencvÁros 1

JUVENTUS:Szczesny; Cuadrado, Danilo, De Light, Alex Sandro; Mckennie (Kulusevski, 62’), Betancur (Rabiot, 83’), Arthur (Ramsey, 83’), Bernardeschi (Morata, 62’), Dybala (Chiesa, 62’), Cristiano Ronaldo.FERENCVÁROS:Dibusz; Heister, Lovrencsics (Laidouni, 75’), Blazic, Frimpong, Dvali,; Zubkov (Isael, 70’), Siger (Botka, 75’), Somalia, Uzuni; Nguen (Boli, 70’)..GOLS:0-1 (19’) Myrto Uzuni; 1-1 (35’) Cristiano Ronaldo: 2-1 (91’) Morata.ÀRBITRE:Daniel Siebert. T.G: Sigér (67’); Danilo; Chiesa (93’).

La Juventus va patir de valent per aconseguir el tres punts. El Ferencváros es presentava com un equip accessible per als italians, però els hongaresos van vendre cara la derrota. Els transalpins van veure com un gol inicial d’Uzuni avançava els visitants. Era el preludi d’un partit complicat i una nit de difícil digestió. Cristiano va signar l’empat amb un bon xut des de fora de l’àrea. La Juventus va buscar el triomf, que no arribava, amb dues pilotes estavellades al pal. En el temps afegit, Cuadrado va fer una assistència a Morata, que va rematar de cap i va enviar la pilota al fons de la xarxa amb l’ajuda del porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)