Més futbol

2a DIVISIÓ A

BARÇA ATLÈTIC

Jonathan Soriano, dos anys més de blaugrana

El davanter s'ha guanyat la renovació amb els seus 22 gols

Amb ell, també van renovar ahir Víctor Vázquez, Benja i Dalmau

Luis Enrique ja va dir la setmana passada que comptava amb Jonathan Soriano (24 anys, 25 al setembre) per al filial a segona A i que havia recomanat la seva renovació. Dit i fet. Ahir el davanter del Pont de Vilomara (la gran promesa del planter de l'Espanyol) va signar la renovació per dues temporades més. Segur que els seus 22 gols (4 en la fase d'ascens), han pesat molt en aquest fet, i que la seva experiència serà bàsica en la nova categoria.

Darrere de Soriano han passat tres jugadors més per les oficines del Barça per signar la seva renovació. Un és Víctor Vázquez, que es convertirà en el jugador amb més anys seguits en el filial –cinc–, a banda dels anys en els equips inferiors. Benja, el davanter dels tres gols a El Ejido, també continuarà un any més. A més, el Barça s'ha assegurat la continuïtat d'una altra de les joves promeses del juvenil (li queda un any més de juvenil), Albert Dalmau.

Miño millora el contracte, i Gai se'n va.

Ahir també va passar per les oficines el porter Rubén Miño, que tot i tenir ja contracte fins al 2012, en va millorar les condicions després de l'ascens. A més, també s'ha confirmat el que era una notícia cantada, que el jove israelià Gai Assulin abandona la disciplina del Barça, ja que el club no li ha ofert la renovació.

LA PLANTILLA 2010/2011

RENOVATS AQUEST ANY:
Jonathan Soriano (2012), Víctor Vázquez (2011), Benja (2011), Albert Dalmau (2012), Ilie (2011), Sergi Gómez (2012), Sergi Roberto (2012), Jonathan dos Santos (2012), Thiago (2011 + 2 anys opcionals) i Bartra (2012).
AMB CONTRACTE:
Rubén Miño (li han millorat les condicions), Oier, Fontàs, Sobregrau, Armando, Nolito, Edu Oriol i Luque (*).
ACABEN CONTRACTE I NO RENOVEN:
Rueda (Omonia), Espasandín (Omonia), Gai, Elvis, Ivan Benítez i Masip (**).
(*)
N'estan negociant la rescissió.
(**)
N'estan negociant la renovació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)