Champions

El Madrid ensenya l’escut i passa com a primer de grup

Champions League. El conjunt de Zidane supera el Mönchengladbach amb dos gols de Benzema i una de les millors versions de la temporada

real madrid 2 m’gladbach 0

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Modric, Rodrygo (Sergio Arribas, 73’), Vinicius Júnior (Marco Asensio, 73’) i Benzema.B. MONCHENGLADBACH:Sommer, Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt (Valentino Lázaro, 46’), Kramer (Bénes, 85’), Neuhaus, Stindl, Thuram (Herrmann, 85’), Embolo (Zakaria, 46’) i Pléa.GOLS:1-0 (9’) Benzema. 2-0 (32’) Benzema.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (neerlandès) Groga a Zakaria.

El Real Madrid serà al bombo de dilluns. I ho farà com a primer de grup després de superar amb nota una nit a Valdebebas que podia guillotinar Zinedine Zidane, però que va acabar reforçant la figura del tècnic marsellès i del seu equip, que van minimitzar un tendre Borussia Mönchengladbach.

Amb una disciplina impròpia del que està sent la seva temporada, però ja habitual quan es veu entre l’espasa i la paret, l’equip de Zidane, que s’havia preparat per fer front a una nit frenètica a Valdebebas, va exhibir una de les primeres parts més convincents de la temporada, intens i solidari en la pressió, dirigit a la sala de màquines per Luka Modric i a l’àrea de Yan Sommer per un Karim Benzema que no va fer presoners, enviant a guardar les dues ocasions més clares del primer acte, totes dues de cap, després de dues centrades molt ben tocades des de la dreta primer per Lucas Vázquez i posteriorment per Rodrygo Goes, apunyalant la moral d’un Borussia Mönchengladbach que només va poder replicar amb una clara arribada d’Alessane Pléa, que l’ariet francès va enviar fora davant l’enorme silueta de Thibaut Courtois.

Ahir sí exhibint sensacions d’equip sòlid, el Madrid encara hauria pogut anar al descans amb un marge superior, amb Modric estavellant una pilota a la fusta primer i després veient com li anul·laven un gol per un fora de joc previ de Varane.

I lluny de patir la seva habitual davallada en la segona meitat, el Madrid va continuar ferm, aguantant alguna escomesa inicial d’un Mönchengladbach que va intentar revertir la inèrcia del partit amb un doble canvi en el descans, però que encara va poder agrair no haver encaixat cap gol més d’un Madrid esmolat, amb Sommer desviant de manera providencial dues rematades de Toni Kroos i de Benzema, amb el punta lionès fent tremolar posteriorment el travesser de la seva porteria i amb Lucas Vázquez enviant també minuts més tard la pilota contra la fusta, en un tram de partit en què Zidane fins i tot es va poder donar el gust de donar uns minuts a Sergio Arribas, talentós esquerrà del futbol de base en una nit que havia promès emocions, però que el Madrid va domesticar sense accidents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)