2a divisió FEF

Jornades de reflexió per a l’Olot

2a divisió B. Després de l’estrepitosa derrota i la dèbil imatge mostrada al camp de l’Hospitalet, els garrotxins fan autocrítica per afrontar el duel de diumenge contra el Lleida

Pocs dies després de la dolorosa derrota al camp de l’Hospitalet (3-1), en què l’Olot tenia una gran oportunitat de sortir de l’última posició de la taula i situar-se ben a prop de la majoria dels rivals, la plantilla i el cos tècnic han agafat forces d’on han pogut per reflexionar i afrontar de la millor manera el duel de diumenge al municipal contra el Lleida Esportiu (a les 16.30 h). L’equip dirigit per Raúl Garrido, en paraules del mateix tècnic valencià, no va competir a la Feixa Llarga –ja perdien 2-0 en el minut 6 de partit– i va tornar a mostrar símptomes de debilitat després de superar el Barça B amb remuntada inclosa, el que semblava un punt d’inflexió que va desaparèixer en un tram inicial pèssim.

“Hem estat malament, però aquests dies ens han servit per deixar clares moltes coses, tant de joc com de comportament. En les derrotes, no és cap tòpic, intento trobar les coses positives, i si utilitzem les ensopegades per adonar-nos de coses i fer un pas endavant, molt millor”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que admet que els últims dies han servit per treballar diferents aspectes: “No soc endeví, però estic segur que la resposta de l’equip serà bona i que ho donarem tot per guanyar el Lleida.”

L’Olot ha disputat ja quatre partits a domicili i en tots ha acabat derrotat –contra el Nàstic (2-0), el Cornellà (3-0), l’Andorra (1-0) i l’Hospitalet (3-1)–, uns números que, i encara gràcies, s’han pogut maquillar al municipal empatant contra el Badalona (1-1), el Prat (1-1), els dos rivals directes dels olotins, i guanyant el Barça B (2-1). Mantenir-se ferm com a local i millorar a fora, una feina fàcil, ha de ser part de la recepta per aixecar els ànims i el vol de l’equip.

Una llosa massa gran

Un altre dels mals de l’Olot aquesta campanya ha estat jugar amb el marcador en contra. Els olotins han començat perdent els set partits que han disputat enguany, una llosa que pesa massa en un subgrup competitiu en què els petits detalls decideixen: “Ho hem parlat entre tots i no pot ser. No ens podem permetre començar perdent tots els partits. Hem de millorar tots, des de mi mateix, fins a tots els jugadors, tots som responsables”, sentencia el valencià, convençut que els seus futbolistes faran, per fi, el pas endavant per treure bons resultats si no volen veure’s abocats a lluitar per la permanència i evitar perdre dues categories de cara al curs 2021/21, el del centenari.

LES REACCIONS

Hem estat malament, però aquests dies ens han servit per deixar clares moltes coses, tant de joc com de comportament
No ens podem permetre començar perdent tots els partits, hem de millorar, des de mi mateix, i cada un dels jugadors
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)