2a divisió FEF

No hi podria haver millor colofó

2a divisió B. El Llagostera vol allargar l’estat de gràcia guanyant al camp del Nàstic (12 h), un rival sempre atractiu

Després de guanyar la copa Federació i de sumar tres punts contra el Barça B (1-0) i agafar aire en la classificació, el Llagostera vol aprofitar que per fi ha tingut una setmana de descans per mantenir l’estat de gràcia en què es troba. I no hi ha millor manera de fer-ho que aconseguint un bon resultat en la visita aquest migdia al Nàstic de Tarragona, un dels equips més en forma del grup, gran candidat a l’ascens i rival sempre atractiu per als gironins. “Hi ha la història que hi ha, però per mi no és un partit especial. És un partit més de lliga, que com tots els d’aquest any és important pel format, però ens enfrontarem segurament al rival més temible”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, conscient que el partit serà molt diferent del de la copa Federació, que va acabar amb victòria gironina (2-1). “No tindrà res a veure. Són dues competicions diferents i aquesta vegada juguem al seu camp, on ells tindran avantatge. A més, d’aquell partit ja fa dos mesos i els dos equips hem canviat molt, així que no ens serveix com a referència”, afirma.

El matx al Nou Estadi, que obrirà una trilogia vibrant que també tindrà l’Espanyol i l’Olot com a convidats, serà un test dur per a un Llagostera que vol continuar fent de la solidesa defensiva –dos gols encaixats en set partits de lliga– la seva millor arma. “Tenen davanters de primer nivell, extrems rapidíssims, un mig del camp que et sotmet tècnicament i físicament, una defensa molt segura... Segurament tenen els millors jugadors per posició de tota la lliga”, analitza Alsina, que tindrà la baixa per lesió de Juvanteny i els dubtes fins a última hora de Pitu, Magallán i Pere Martínez.

3 Partits guanyats 2

3 Partits empatats 4

1 Partits perduts 1

14 Gols a favor 4

6 Gols en contra 2

LA PRÈVIA

El Nàstic té segurament els millors jugadors per posició de tota la lliga. És un dels equips més temibles i estan en una bona dinàmica
No tindrà res a veure amb el partit de copa Federació que vam guanyar a casa nostra
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)