1a divisió

Desembre a tot drap

1a divisió. Després de salvar una situació complicada en la Champions, el Madrid rep l’Atlético amb el risc de quedar a 9 punts en cas de derrota

El tòpic que les lligues no es guanyen al desembre però sí que es poden perdre cobra vida aquest vespre a Valdebebas, on el Real Madrid, pletòric després d’haver accedit a vuitens de la Champions com a primer, rep el sempre incòmode veí de l’Atlético conscient que el marge de maniobra per fallar en la lliga s’ha reduït a la mínima expressió. En cas de perdre aquest vespre, els blancs ja quedarien a nou punts d’un Atlético amb un partit menys i que s’està mostrant fiable com el que l’any 2014 va acabar conquerint el títol al Camp Nou. “Aquí tots els partits són finals. Ho sabem i ho acceptem, i només tenim en ment tornar a demostrar el que som com a equip”, va proclamar ahir l’entrenador del Real Madrid, Zinedine Zidane, reforçat després de derrotar el Borussia Mönchengladbach i el Sevilla després d’haver estat amb l’aigua al coll.

El marsellès, que va confirmar que tant Dani Carvajal com Fede Valverde han superat els seus problemes físics, s’enfrontarà per vuitena vegada al Cholo Simeone, amb un balanç lleugerament favorable. Dels set enfrontaments precedents, el francès n’ha guanyat dos; l’argentí, un, i han signat taules en quatre ocasions, en duels generalment marcats per l’escassedat de gols, més enllà de l’única victòria de Simeone, 0-3 al Bernabéu ara fa quatre anys.

“El Real Madrid continua sent un equip amb futbolistes extraordinaris, alguns d’ells molt vigents tot i la seva edat, i aquesta és una cosa molt digna d’admiració”, va exclamar Diego Pablo Simeone, que no va voler valorar el fet que Zidane els hagi donat com a favorits i només es va limitar a dir que espera un partit “bonic”. “La nostra intenció és la de sempre, intentar portar el partit allà on més ens convé”, va exclamar el tècnic de Buenos Aires, que visita Valdebebas amb una gran oportunitat de fer forat.

6 Partits guanyats 8

2 Partits empatats 2

3 Partits perduts 0

17 Gols a favor 21

12 Gols en contra 2

RODES DE PREMSA

Aquí tots els partits són finals, ja ho sabem. Volem demostrar el que som com a equip
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
El Madrid té jugadors que es mantenen vigents tot i la seva edat, i això és digne d’admirar
Diego Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)