Sabadell

El Sabadell vol traspassar les seves necessitats

2a divisió A. El conjunt d’Antonio Hidalgo afronta un duel directe per a la salvació mentre intenta treure el cap de la zona de descens

Sumar punts és tan important com involucrar rivals en la lluita per la salvació. El Sabadell és un dels equips que ha patit molts problemes per treure victòries a equips de la part alta de la categoria; per tant, ara té un deute que ha de saldar contra aquells cridats a lluitar per la salvació. El Cartagena n’és un candidat, tot i que, de moment, viu més tranquil que el conjunt arlequinat en haver sumat una victòria el darrer partit.

“Si impliquem més equips, millor, però l’objectiu és guanyar partits. El Cartagena també serà molt difícil, perquè és un equip amb un gran potencial ofensiu que exigirà moltíssim a la línia defensiva”, explica el tècnic Antonio Hidalgo, que creu que l’equip ha millorat en el desplegament defensiu: “Ara, l’equip és més sòlid i això és molt important en aquesta categoria.”

El Cartagena va agafar aire amb la victòria a La Rosaleda (1-2), però l’equip és conscient que la seva salvació dependrà dels punts a casa: “Haurem de guanyar uns deu partits al nostre estadi”, explica l’entrenador del Cartagena, Borja Jiménez artífex de l’ascens l’estiu passat.

5 Partits guanyats 4

7 Partits empatats 2

5 Partits perduts 11

20 Gols a favor 15

23 Gols en contra 23

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)