2a divisió FEF

Un penal no xiulat condueix el Llagostera a la derrota al camp del Nàstic (3-0)

Els gironins s’han quedat amb deu per l’expulsió de Julen, que ha agredit Bonilla segons després de ser víctima d’un penal claríssim no assenyalat

El Llagostera ha perdut al camp del Nàstic (3-0) i veu com se li apaga l’estat de gràcia en el que es trobava, a més d’acabar amb una sensació amarga perquè el duel ha estat acompanyat de molta polèmica, i és que el que ho ha condicionat tot ha estat una expulsió a Julen segons després de ser víctima d’un penal claríssim que l’àrbitre no ha xiulat.

El Llagostera ha fet una primera part més que seriosa, i és que només s’ha vist intimidat pel Nàstic en els últims deu minuts, tot i que els grana tampoc han disposat de cap ocasió clara per obrir el marcador. De fet, tot el perill dels locals abans del descans ha arribat amb xuts llunyans d’Oliva, Pedro Martín i Brugué que no han posat en problemes a Marcos. El Llagostera, en canvi, podria haver obert el marcador en dues ocasions molt clares. Primer una de Guiu, que s’ha quedat sol davant Gonzi i ha provat una vaselina que ha sortit alta, i després en una acció a pilota aturada on només un bosc de cames a l’àrea petita ha evitat el gol dels gironins.

El guió ha canviat completament a l’inici de la segona part, i és que els grana han comès un penal claríssim sobre Julen que l’àrbitre no ha xiulat i segons després el central ha estat expulsat per una suposada agressió a Bonilla, que li estava dient de tot. Mentre el Llagostera s’intentava reorganitzar ha arribat l’1-0 amb un gran remat de cap de Gerard Oliva a l’escaire. Amb el marcador en contra i inferioritat numèrica el Llagostera ja s’ha vist superat per un Nàstic que ha buscat el segon gol amb insistència però no ha afinat la punteria. En els últims minuts el col·legiat tampoc ha xiulat un penal claríssim de Diego a Pol Ballesteros, però el Nàstic ha pogut sentenciar igualment el partit en el minut 90 amb un gol de Joel Lasso després d’una llarga jugada d’atac dels tarragonins, que no n’han tingut prou i Fullana ha marcat el definitiu 3-0 en el 94’.