2a divisió FEF

El Llagostera no pot contra propis i estranys

2a divisió B. Un penal no xiulat acaba amb una expulsió imperdonable de Julen, una acció que condueix a la derrota al camp del Nàstic (3-0)

Nàstic 3 Llagostera 0

NÀSTIC DE TARRAGONA:Gonzi; Pol Domingo, Trilles (Guiu, 76’), Quintanilla, Joan Oriol; Fausto Tienza, Bonilla, Fran Miranda (Fullana, 53’); Brugui (Joel Lasso, 83’), Gerard Oliva (Fran Carbia, 76’) i Pedro Martín (Pol Ballesteros, 83’).LLAGOSTERA:Marcos; Aimar (Pere Martínez, 70’), Julen, Diego, Genar; Manchón, Cortés; Andreu Guiu (Dieste, 70’), Gil (Duba, 84’), Salvans (Lucas, 51’); i Sascha (Yousseff, 84’).GOLS:1-0 (50’) Gerard Oliva. 2-0 (90’) Pol Ballesteros. 3-0 (94’) Fullana.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:als locals Trilles, Bonilla, Fran Miranda i Quintanilla; i als visitants Dieste, Lucas i Duba.T.V.:directa al visitant Julen (47’).

El Llagostera va veure ahir com es trencava la seva bona ratxa amb la derrota al camp del Nàstic, en un partit que els gironins van tenir allà on volien en la primera part però que va fer un gir de guió després de la represa que va conduir el matx cap a una victòria contundent en el marcador dels grana (3-0).

L’acció que va canviar completament el que es vivia sobre el camp va ser una expulsió injustificable de Julen, que va caure en les provocacions de Bonilla i el va agredir, deixant els gironins amb deu a l’inici de la segona part. L’origen, però, va ser un greuge per als d’Oriol Alsina, i és que el central, segons abans, havia estat víctima d’un clar penal que l’àrbitre no va xiular, i que si ho hagués fet el partit s’hauria pogut posar 0-1 i la història potser hauria estat una altra. Els gironins, però, no es poden espolsar les culpes, perquè la resposta de Julen va ser tan injustificable com insuficient la resposta a la inferioritat numèrica. Perquè només dos minuts després el Nàstic va fer el 0-1 amb una rematada de cap de Gerard Oliva quan els gironins només tenien l’acció anterior al cap i encara no s’havien reestructurat. Amb el marcador en contra i amb inferioritat, el Llagostera va tenir poca cosa a dir. Ho va intentar en accions aïllades, però el Nàstic va ser molt superior, tot i que no va sentenciar el partit fins als instants finals amb els gols de Pol Ballesteros (90’) i Fullana (94’). A més, en el minut 80 ja haurien pogut fer el segon en un penal molt clar de Diego que l’àrbitre tampoc va xiular.

El 3-0 va ser un cop duríssim per a un Llagostera que en la primera part havia fet un partit molt i molt sòlid, i que fins i tot va tenir l’ocasió més clara abans del descans amb un intent de vaselina de Guiu massa alt.

La primera part ha estat molt igualada. Després de l’expulsió el Nàstic ha fet molt bé el seu partit