2a divisió FEF

El Barça B recupera terreny

2a divisió B. Un gol de Rei Manaj a deu minuts del final decideix el derbi de filials

Barcelona B 1 Espanyol B 2

BARCELONA B:Arnau Tenas; Álvaro Sanz, Arnau Comas, Mika, Balde; Ilaix Moriba (Nico, 67’), Jandro, Lucas de Vega; Collado, Peque (Hiroki, 74’) (Matheus, 77’) i Mortimer (Rei Manaj, 67’).ESPANYOL B:Joan García; Rubén Sánchez, Recasens, Roman Tugarinov, Nil Jiménez; Iván Gil (Julen Álvarez, 58’), Alejandro Pérez, Gori, Jutglà (Roger García 74’); Svensson (Raigal, 58’) i Becerra.GOLS:1-0 (9’) Peque. 1-1 (38’) Jutglà. 2-1 (80’) Rei Manaj.ÀRBITRE:De Ena Wolf. T.G.: Rubén Sánchez, Nil Jiménez, Roman Tugarinov, Ilaix Moriba, Raigal i Recasens.

El derbi de filials al Johan Cruyff va ser blaugrana, després de 90 minuts de futbol obert i intens que es van decidir amb un gol de Rei Manaj en la recta final. Els tres punts donen oxigen al Barça B i el situen en disposició d’assaltar la zona alta de la classificació.

L’equip de Garcia Pimienta es va avançar abans que s’haguessin jugat els primers 10 minuts, gràcies a una rematada de cap de Peque, a centrada de Mortimer. També de cap, aprofitant un córner mal defensat, va empatar Ferran Jutglà, poc abans del descans. Si en la primera part el domini va ser per al Barça B, en la segona qui va portar la iniciativa va ser l’Espanyol B. Però qui va colpejar per segon cop van ser els locals: Rei Manaj, que havia sortit des de la banqueta, va decidir el duel en una brillant jugada individual.